ACOMPANYA'M!

DÓNA'M SUPORT

Portar a terme activitats obertes per a tothom no és fàcil ni (a vegades) barat. L'estructura de [PLAT ARTÍSTIC] és encara jove i petitat però crec que quans més hi siguem, més podrem fer i gaudir!

 

Si et sembla interessant tot el que faig, pots donar-me suport de diferents maneres i implicar-te al nivell que vulguis: pots fer una donació , fer taquilla inversa en les activitats en què participis, ser simpatitzant fent una aportació o tornant-te un membre actiu o col·laborador! O totes juntes!

* Si teniu problemes per fer-ho digitalment amb Paypal, poseu-vos en contacte al platartistic@gmail.com o veniu a una de les activitats i aporteu allà.

FER UN DONATIU

Si no et vols lligar tant a nosaltres però vols donar-nos suport, també ens pots fer un donatiu. Tota aportació, per petita que sigui, sempre ens ajuda.

Gràcies!

Amb targeta o
a través de Paypal:

VOLS COL·LABORAR?

Un membre col·laborador és aquella persona o entitat que realitza activitats amb nosaltres, ja sigui puntualment o de manera regular. Només m'has d'escriure un e-mail i parlar amb mi, què vols fer i com et puc amparar. 

VOLUNTARI

[En pausa]

Un voluntario es una persona que ayuda gratuitamente y de manera comprometida al proyecto, como por ejemplo en nuestro caso, estar en la puerta de los tickets, ayudar en el montaje y desmontaje, hacer de modelo, etc.

 

Hemos pensado que tener una lista de personas dispuestas a colaborar, puede ser una gran idea en caso de que necesitemos una mano más.

Ahora bien, en [PLAT ARTÍSTIC] pensamos que el voluntario gasta su preciado tiempo en nosotros y por lo tanto merece mucho cariño y respeto por su aportación. Es por eso que no forzamos a nadie, damos flexibilidad y le explicamos lo que haga falta con amabilidad y respeto. Incluso si lo que quieres es pràctica y formación y te lo podemos dar, así lo hacemos!

Contenido de la web (C) 2015-2018 Assoc. [PLAT ARTÍSTIC], Eva Campos Suárez y los respectivos artistas nombrados. [Plat Artístic] está registrado en el Registro de asociaciones de Cerdanyola del Vallès con núm 154 y de la Generalitat de Catalunya bajo el nombre Associació Plat Artístic y tiene el NIF G66712951, con sede en la Carrer Indústria 38-40, Bústia 31, en Cerdanyola del Vallès (08290), que corresponde al Centre Cívico Ateneu.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now