EQUIP de PlatArtístic

Encara que [PLAT ARTÍSTIC] és una iniciativa quasi individual, hi ha un grupet de persones que donen support a la membre principal. Inmensament agraïda per tot, l'Eva espera que aquest equip vagi creixent cada vegada més.

EQUIP PRINCIPAL - Junta directiva

Eva Campos Suárez

  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Vimeo Icon
  • Black Flickr Icon

Presidenta i Fundadora

Profile2021.png

Graduada en Belles Arts i en Producció Audiovisual i d'Espectacles.

Té un gran interés en el cinema de dansa i es motiva amb qualsevol projecte i té moltes idees. El seu major interés ara és sensibilitzar sobre aquest gènere, habituar a la dansa i fer mostra de curtmetratges a la ciutat.

És l'organitzadora del festivals Primavera de Cinedansa i Ficció de Tardor, així com la principal impulsora de les activitats de l'associació. A més és l'editora de la revista digital Dancefilm Visions.

També col·labora puntualment en la publicació de crítiques a #NovaVeu sobre espectacles de dansa.

David Menéndez Auckland

Tresorer

David ha estat sempre lligat a l'acció cultural a Cerdanyola mitjançant l'AMCV i actualment l'Esbart Sant Marçal, així com també a Sant Cugat amb l'Escola Fusió.

Ens ajuda a traduir el que faci falta de l'anglès.

Luz Suárez Gálvez

Secretària

La Luz sempre s'ha preocupat per l'escena cultural de la ciutat. Des de jove li ha agradat la dansa però de manera amateur.

Gràcies a la seva empenta, la Luz és una gran ajuda a l'hora d'organitzar les nostres activitats i de la comunicació amb altres entitats.

Janet Auckland

Comunicació Internacional

anglesperadults 02.png

No només en dóna classes d'anglès sinó que quan necessitem un cop de mà amb subtítols o traduccions difícils, està sempre allà. D'aquesta manera promociona la versió original i ens internacionalitza.

Tom Menéndez

Vocal artístic

Darrer membre en apuntar-se a la Junta Directiva i amb una visió artística impressionant. Ens dóna consells amb temes gràfics i d'estil.

COL·LABORADORS

Ester Sánchez

Colocación Postural Activa

Colocacion Postural Activa CPA (1).png
  • Black Instagram Icon
DSC_1717 square.png

Dona amb una font d'energia inesgotable, plena d'idees i juventut. Recentment col·laboradora i en participació amb diferents iniciatives durant el confinament. 

Marta Kosieradzka

  • Black Facebook Icon
  • Negro del icono de Instagram

Coreògrafa i ballarina

MartaKosieradzka by MartaZarska.jpg

Cocreadora amb l'Eva en la majoria de treballs de videodansa o cinedansa. És una creació a distància però ben forta.

Col·laboració desde Polònia.

Carme Gallardo

GéDéCé Cia Dansa

GeDeCe logo01.png

Una lesió no és suficient per parar a la Carme, ara,  juntament amb l'Anna, es troben en plena recuperació d'una peça de dansa!

Elles m'enllacen amb el món de la dansa escènica en el projecte de Plat Artístic.

Ana Cembrero Coca

  • Black Facebook Icon
  • Black Vimeo Icon

Coreògrafa, ballarina, pedagoga i directora

08.jpg

Mestra i referència de l'Eva, qui li va ensenyar sobre el cinedansa. Ajuda en aspectes tècnics i artístics i també realitza tallers de cinedansa.

Col·laboració desde València.

Adrián Fuente

Guionista

Novell en el món del cinema però amb ganes d'aprendre i millorar, l'Adri és una mà més per a la realització de les produccions pròpies.

 

Alba Farrés

Tècnica audiovisual

Ara estudiant il·luminació audiovisual, l'Alba ja ha col·laborat amb PlatArtístic diverses vegades. Sempre està disposada a donar un cop de mà per tal de passar-ho bé en el què li agrada!

 

Chesco Murillo

  • YouTube Chesco Movie

Director i editor de vídeo

chescomurillo.PNG

Acostumat al món de la música i l'audiovisual, el Chesco és un canyer en quant toca una càmera o un programa d'edició vídeo. Sempre està obert a tot tipus de cultura, té molt bon humor i treballem molt bé amb ell.

 

jmwstudio.PNG